Rolf Schreiner støtter

Rolf Schreiner støtter oss og kommer med følgende ord:

Min gamle klassekamerat Per Ravn Omdal er verdens mest berømte SIF-medlem. (For snart 60 år siden spilte vi fotball sammen på baby- og småguttelag på SIF Stadion.)

Arbeidet hans i Norges Fotballforbund, UEFA og FIFA har fått idrettshistoriker Tom A. Schanke til å kalle Per for Norges viktigste fotballpersonlighet – ever!

Per fikk Idrettsgallaens hederspris i 2009. Da Viking kom til cupfinalen en gang, ble Per i Forbundet spurt om han ikke var veldig fornøyd med det. Det lakoniske svaret var: Jeg holder med SIF. Sånn skal det være! 

For snart 10 år siden fortalte jeg mange av dere – midt oppi Christoffers Tine-vorspiel under Veteran-NM i Bergen – om Pers ønsker på 60-årsdagen. Han hadde alt, og ville heller gi fotballer til barn i Afrika. Han fortalte slekt & venner at han ønsket seg flest mulig nye fotballer à 100 kroner, og fra SIF den kvelden fikk jeg en hundrelapp fra 20 mann – det kan det være at noen av dere husker. Og Per sendte 20 baller fra SIF Håndball til Afrika. Flott. 

Nå har Per et nytt prosjekt på gang.

Gå inn på hjemmesiden Kobanebane.no og les et enkelt budskap om å bygge fotballbane til krigsherjede barn i Syria.

En flott tanke. Så gir du et beløp til saken – f.eks. 500 eller 1000 – på konto 9001.26.30157.

Og neste gang krigsbildene fra Syria er på skjermen, har du lov å tenke:

Ja, jeg har bidratt. Dette har vi råd til – vi som bor i verdens beste land.

Du skal sikkert snart bruke tusener i julepresanger til slekt & venner som har mye – sett av litt til de som har ingenting. Støtt Pers planer i Syria – la det være årets kjempegode gjerning.

På forhånd takk. Heia SIF!

Rolf Schreiner

Du kan støtte du også! Vippsnummer 74665 eller kontonummer: 9001.26.30157

Del denne saken