Kunstgresset er kommet til Kobanê!

Tusen takk til alle bidragsytere!

18. oktober kjørte store trailere inn i Kobanê med mange tusen kilo kunstgress, sand, granulat, lim og det som skal til for å få til en kunstgressflate på – ikke én – men to fotballbaner i Kobanê!

Erling Folkvord og Johan Petter Andresen besøkte Kobanê i mai. De gjennomgikk prosjektet sammen med både byledelsen, idrettsansvarlige Mohammed Abdi og gressleggingseksperten Delil Mohamed Ramadan. Der ble de enige om plasseringen av de to banene. De bygges der det er lett tilgang for skolebarn. Den ene banen er på en skole og den andre er i nærheten av ungdomskontoret og flere skoler. Banene blir omlag 50 ganger 35 meter store.

TUSEN TAKK til alle store og små bidragsytere. Dette ville ikke ha vært mulig uten bidragene fra 25 kommuner, 4 fylkeskommuner, 38 fotballklubber, fagforeninger, forbund, LOs sekretariat og 250 personlige bidragsytere.

På bildet diskuterer Erling Folkvord med Marva, som er den ene bylederen for Kobanê, om prosjektet. Mellom dem er tolken Abdul Selam.
Mohamed Abdi er en av de to idrettslederne i Kobanê. Her tar han i mot en av lastebilene med alt som skal til for å legge kunstgresset.
Del denne saken